Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

KingSide in seizoen 2016 – 2017 volledig UITVERKOCHT

De KingSide zit ook komend seizoen weer helemaal vol. Alle 2384 plaatsen zijn de afgelopen weken verkocht, waardoor Willem II weer mag rekenen op maximaal steun van de fanatieke supporterszijde. Wachtlijst voor KingSide Supporters die geen Seizoenkaart voor de KingSide hebben bemachtigd en voor een ander vak kiezen, kunnen op de wachtlijst voor de KingSide worden gezet. Je kunt dit aangeven bij de aanvraag voor een Seizoenkaart. Willem II adviseert deze supporters om een plaats te kiezen op de korte zijde aan de Goolse kant. Deze zijde is qua tarief vergelijkbaar met de KingSide. Indien er…

Lees verder op Willem2.org: KingSide in seizoen 2016 – 2017 volledig UITVERKOCHT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *