Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

SeizoenClubCards KingSide volledig uitverkocht

Wachtlijst voor KingSide Supporters die geen SeizoenClubCard voor de KingSide hebben bemachtigd en voor een ander vak kiezen, kunnen op de wachtlijst voor de KingSide worden gezet. Je kunt dit aangeven bij de aanvraag voor een SeizoenClubCard. Wij adviseren deze supporters om een plaats te kiezen op de korte zijde aan de Goirlese kant. Deze zijde is qua tarief vergelijkbaar met de KingSide. Indien er plaats vrijkomt in vak A, B of C, dan ben jij een van de eerste supporters die recht heeft op een plekje op de KingSide….

Lees verder op Willem II.nl: SeizoenClubCards KingSide volledig uitverkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *