Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Gelijkspel Willem II tegen FC Oss: 1-1

Viertal afwezigen Bij Willem II ontbraken Jari Schuurman, Fran Sol, Asumah Abubakar en Anouar Kali. Schuurman en Abubakar zijn met respectievelijk Nederland en Portugal onder 19 naar het EK in Duitsland, Sol stapte vrijdagmiddag in Madrid in het huwelijksbootje en Anouar Kali is geblesseerd. Vroege voorsprong Willem II kwam al na vier minuten op voorsprong. Erik Falkenburg zag zijn schot vanaf de rand van het strafschopgebied door FC Oss-keeper Xavier Mous gekeerd worden, maar doordat de doelman de bal losliet mocht Kyle Scott eenvoudig binnen schieten: 1-0. In de fase die daarop volgde was Willem II…

Lees verder op Willem II.nl: Gelijkspel Willem II tegen FC Oss: 1-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *