Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Willem II en FC Oss houden elkaar in evenwicht

Vanavond speelde Willem II haar tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Gisteren werden er met een 0-16 overwinning in Diessen dubbele cijfers gehaald en vandaag stopte de teller op vier in de wedstrijd tegen Tweedeklasser Uno Animo. In de eerste helft die bij vlagen saai was, scoorden de Tricolores één keer. Het meeste balbezit was wel voor Willem II, maar echte grote kansen waren minimaal. Na de thee kwamen er wederom elf nieuwe spelers binnen de lijnen. De gastheren speelden een compacte wedstrijd en wisten de “schade” lang beperkt. In het laatste kwartier…

Lees verder op Willem2.org: Willem II en FC Oss houden elkaar in evenwicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *