Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Overeenkomst gemeente en Willem II voldoet aan regels

In maart 2013 opende de commissie een onderzoek om na te gaan of de maatregelen van vijf Nederlandse gemeenten ten gunste van profvoetbalclubs rijmden met de staatssteunregels. Regels zijn nageleefd EU-commissaris Margrethe Vestager: ‘Als overheden subsidies verstrekken, bestaat het risico dat de concurrentie wordt verstoord. In deze Nederlandse zaken hebben wij vastgesteld dat de staatssteunregels werden nageleefd en dat de concurrentie niet werd verstoord.’ Vertrouwen in positieve uitkomst Algemeen directeur Berry van Gool: ‘De…

Lees verder op Willem II.nl: Overeenkomst gemeente en Willem II voldoet aan regels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *