Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Jack Buckens nieuwe voorzitter van RvC

Meerdere bestuursfuncties Buckens (59) was de afgelopen 26 jaar werkzaam bij Interpolis, de organisatie waar hij verschillende directiefuncties bekleedde en in 2010 benoemd werd tot CEO. Vanwege zijn functie in de verzekeringsbranche heeft hij ook meerdere bestuursfuncties in die sector vervuld. Gedurende zijn periode bij Interpolis zette Buckens zich in voor allerlei maatschappelijke organisaties op gebied van onderwijs, cultuur en gezondheidszorg. Hartstochtelijk Willem II’er Buckens was als businesspartner en vertegenwoordiger van één van de belangrijkste sponsoren van Willem II en is daarom een bekend gezicht bij de club. Hij is een hartstochtelijk supporter van…

Lees verder op Willem II.nl: Jack Buckens nieuwe voorzitter van RvC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *