Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Nationaal Status voor Willem II Voetbalacademie

Trots op stap omhoog Afgelopen seizoen had Willem II Voetbal Academie nog de Regionale Status, achter de schermen is de laatste maanden hard gewerkt om een stap omhoog te maken. De KNVB heeft ons maandag medegedeeld dat op basis van het onderzoek dat heeft plaatsgevonden, de Willem II Voetbal Academie vanaf 4 juli 2016 de Nationaal Status draagt. Daar zijn we uiteraard zeer trots op. Kwaliteit & Performance Het Kwaliteit & Performance-programma voor jeugdopleidingen van de KNVB introduceert een nieuw model dat er op gericht is meer en betere spelers door te laten stromen in…

Lees verder op Willem II.nl: Nationaal Status voor Willem II Voetbalacademie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *