Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Jong Willem II wint eerste oefenwedstrijd

Opdrachten goed uitgevoerd Na een week intensieve training speelde Jong Willem II zijn eerste oefenwedstrijd. Een duel dat niet, zoals gepland stond, in Zaltbommel werd gespeeld, maar in stadion De Vliert in Den Bosch. Het slechte weer in de afgelopen periode had de verbouwing van het clubhuis van NIVO Sparta teveel vertraagd. De 3-0 overwinning van Jong Willem II op tweedeklasser NIVO Sparta kwam tot stand door met name een goede tweede helft. Edwin Linssen: ‘De eerste helft was redelijk, de tweede een stuk beter. Voor de rust waren er vaak teveel spelers voor de bal….

Lees verder op Willem II.nl: Jong Willem II wint eerste oefenwedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *