Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Positieve start Jong Willem II

Opdrachten goed uitgevoerd De 3-0 overwinning van Jong Willem II op tweedeklasser N.I.V.O. Sparta kwam tot stand door met name een goede tweede helft. Edwin Linssen: ‘De eerste helft was redelijk, de tweede een stuk beter. Voor de rust waren er vaak teveel spelers voor de bal. In de tweede helft werden de opdrachten die tijdens de eerste trainingsweek waren besproken veel beter uitgevoerd, met als gevolg een 3-0 zege door doelpunten van Lauwers en Hilterman (2). Een belangrijk gegeven is dat we nu een team hebben waarin diverse A-junioren, met vorig…

Lees verder op Willem II.nl: Positieve start Jong Willem II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *