Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Willem II’ers actief op EK Onder-19 in Duitsland

Willem II spelers Jari Schuurman en Asumah Abubakar zullen vanaf volgende week respectievelijk Nederland Onder-19 en Portugal Onder-19 gaan vertegenwoordigen. Voor Asumah Abubakar zal het de eerste keer zijn dat hij officieel het shirt van Portugal mag dragen. Nederland Onder-19Feyenoord-huurling Jari Schuurman is een van de meest doorgewinterde spelers in de selectie van Oranje als het gaat om internationale wedstrijden. Met zijn zeventien interlands is hij na Abdelhak Nouri van Ajax de speler met de meeste interlands. Nadat Engeland op het EK Onder-17 in 2014, waar Jari Schuurman mede-topscorer werd, een maatje te groot bleek…

Lees verder op Willem II.nl: Willem II'ers actief op EK Onder-19 in Duitsland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *