Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Presenteer jij de spelers tijdens Koningsdag?

Op zaterdag 30 juli vindt onze jaarlijkse open dag plaats: de Koningsdag! Naast leuke activiteiten op het voorterrein en een oefenwedstrijd tegen RCD Mallorca, worden uiteraard ook alle spelers en stafleden gepresenteerd. Om ervoor te zorgen dat elke speler onder luid applaus wordt onthaald zijn we op zoek naar een supporter die tijdens de Koningsdag met veel enthousiasme de spelers zal presenteren aan het publiek. Ben jij een Willem II supporter in hart en nieren, hoor je vaak van vrienden en familie dat je een rasechte entertainer bent én heb jij 30 juli nog niks te doen? Grijp dan…

Lees verder op Willem II.nl: Presenteer jij de spelers tijdens Koningsdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *