Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Harald Wapenaar aangesteld als keeperstrainer

De 46-jarige Wapenaar sloot in 2009 zijn actieve keeperscarrière af bij Sparta Rotterdam. Daarvoor stond hij onder de lat bij onder andere Helmond Sport, FC Utrecht, Portsmouth FC en Vitesse. Als keeperstrainer was de Vlaardinger vijf jaar lang werkzaam bij FC Volendam, waar hij onder andere huidig Eredivisiedoelmannen Robbin Ruiter en Sonny Stevens onder zijn hoede had. Afgelopen seizoen werkte Wapenaar bij het Belgische Lierse SK. Technisch manager Joris Mathijsen: ‘We zijn blij dat we Harald mogen toevoegen aan onze technische staf. Hij heeft als doelman en als keeperstrainer bewezen zijn vak te verstaan.’…

Lees verder op Willem II.nl: Harald Wapenaar aangesteld als keeperstrainer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *