Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Joris Sport en Willem II fanshop gaan samenwerken

Ruimere openingstijden Joris Sport heeft op dit moment twee fysieke verkooppunten. Een vestiging aan de Ringbaan Zuid in Tilburg, op nog geen 200 meter van de huidige Willem II fanshop en een tweede vestiging in Udenhout. Joris Sport heeft ruime openingstijden en is zes dagen per week geopend. Het huidige verkoopkanaal van Willem II kent één fysiek verkooppunt: de bekende fanshop gevestigd in het Koning Willem II stadion aan de Goirleseweg in Tilburg, gerund door toegewijde vrijwilligers. De openingstijden van deze fanshop zijn echter beperkt en niet helemaal meer van deze tijd.De integratie van de…

Lees verder op Willem II.nl: Joris Sport en Willem II fanshop gaan samenwerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *