Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Dogan Corneille aangesteld als assistent-trainer

De 42-jarige Corneille was als voetballer tussen 1994 en 2001 actief bij achtervolgend VVV-Venlo en FC Eindhoven. Na zijn carrière in het profvoetbal speelde hij lange tijd in de hoogste regionen van het amateurvoetbal. Tijdens zijn loopbaan behaalde de in Venlo geboren Corneille zijn trainersdiploma’s. De afgelopen twee seizoenen was hij trainer van hoofdklasser VV Noordwijk. Erwin van de Looi: ‘We wilden de staf graag uitbreiden met een tweede assistent en we denken dat we met…

Lees verder op Willem II.nl: Dogan Corneille aangesteld als assistent-trainer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dogan Corneille aangesteld als assistent-trainer

De 42-jarige Corneille was als voetballer tussen 1994 en 2001 actief bij achtervolgend VVV-Venlo en FC Eindhoven. Na zijn carrière in het profvoetbal speelde hij lange tijd in de hoogste regionen van het amateurvoetbal. Tijdens zijn loopbaan behaalde de in Venlo geboren Corneille zijn trainersdiploma’s. De afgelopen twee seizoenen was hij trainer van hoofdklasser VV Noordwijk. Erwin van de Looi: ‘We wilden de staf graag uitbreiden met een tweede assistent en we denken dat we met…

Lees verder op Willem II.nl: Dogan Corneille aangesteld als assistent-trainer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *