Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Willem II veel te sterk voor De Graafschap

De Graafschap verloor deze week het kort geding dat het tegen de KNVB had aangespannen. De rechter wees de vordering van de Superboeren af om het komend seizoen in de eredivisie te spelen. Vanavond kregen zij de kans om tegen eredivisionist Willem II te bewijzen dat zij tenminste evenwaardig zijn aan de Tricolores. Daar kwam niets van terecht want de bezoekers leden een grote nederlaag van 8-1 tegen een Willem II dat 90 minuten de betere ploeg was. Willem II veel sterker Willem II begon het oefenduel op de accommodatie van Sportclub ’t Zand zonder de geblesseerde Lamprou,…

Lees verder op Willem II.nl: Willem II veel te sterk voor De Graafschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *