Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Nederlandse amateur maakt droomtransfer naar Dortmund

Jordi Paulina maakt een zeer verrassende overstap. Hij verruilt namelijk de amateurs van USV Hercules voor een dienstverband bij de Duitse grootmacht Borussia Dortmund. Dit seizoen schakelde hij nog Ajax uit met zijn team in de strijd om de KNVB Beker.

Hij zal zich vanaf 1 juli melden bij Borussia Dortmund, maakt de club bekend via de officiële kanalen. In Duitsland zal de aanvallende middenvelder, die in de jeugdopleiding van FC Utrecht speelde, in eerste instantie gaan uitkomen voor het beloftenelftal van de Champions League-finalist. Hij heeft een contract tot medio 2027 getekend in Signal Iduna Park.

In Nederland vergaarde Paulina met Hercules naamsbekendheid in het bekertoernooi. In december was de amateurploeg in De Galgenwaard namelijk met 3-2 te sterk voor Ajax. De kersverse aanwinst van Borussia Dortmund begon dat duel in de basis en was met een assist belangrijk voor zijn team. Het bekersprookje van Hercules en Paulina eindigde in januari, toen SC Cambuur op Sportpark Zoudenbalch na extra tijd te sterk bleek.

Het bericht Nederlandse amateur maakt droomtransfer naar Dortmund verscheen eerst op Voetbalnotering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *