Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

Oranje-speler stapt huilend van het veld af

Slecht nieuws voor het Nederlands elftal en Marten de Roon. In de finale van de Coppa Italia tussen Atalanta en Juventus heeft hij ogenschijnlijk een fikse blessure opgelopen. Hij moest in tranen het veld verlaten na een botsing die hem op het gras deed belanden.

Tijdens een actie om een tweede doelpunt van Juve-spits Dusan Vlahovic te voorkomen raakte De Roon geblesseerd. Hij verliet zelfstandig het veld, maar er was een brancard paraat. De exacte ernst van de blessure is nog onbekend wat zorgen baart met het oog op de aankomende Europa League-finale tegen Bayer Leverkusen en het EK 2024 in Duitsland.

Ronald Koeman, bondscoach van het Nederlands elftal, moet mogelijk ook zonder andere middenvelders zoals Frenkie de Jong en Mats Wieffer plannen hoewel verwacht wordt dat De Jong tijdig fit zal zijn voor het EK in Duitsland. Dit voegt extra druk toe aan de voorbereidingen van het nationale team.

Het bericht Oranje-speler stapt huilend van het veld af verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *