Dagelijks al het Willem II nieuws voor jou verzameld!

’50 miljoen euro deze zomer voor PSV-middenvelder’

Een grote zomerse transfer lonkt voor Joey Veerman. Volgens verschillende Franse media zouden Paris Saint-Germain, Manchester United, Chelsea, Bayern München, FC Barcelona én Internazionale azen op zijn handtekening.

Vooral de vermeende interesse van PSG wordt uitgelicht. De Parijzenaren mikken eigenlijk op een samenwerking met João Neves van SL Benfica, maar de 19-jarige Portugees moet liefst 120 miljoen euro kosten en is dus wel héél erg duur. Veerman geldt als goedkoper alternatief. De Nederlander is hoe dan ook goedkoper, maar de Franse media noemen een vraagprijs van vijftig miljoen euro en dat zou een transferrecord betekenen voor PSV.

Over de link met Real Madrid zei Veerman onlangs: “Ik word wel een beetje moe van dat Real Madrid-verhaal. Dat wordt dan een keer in een Spaanse krant geroepen en opeens staat heel Nederland weer op zijn kop. Er speelt niks en het blijft maar terugkomen. Ik word er een beetje ongemakkelijk van.”

Het bericht ’50 miljoen euro deze zomer voor PSV-middenvelder’ verscheen eerst op Voetbalnotering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *